Prisinformation
Felestad New Wave Profile reserverar sig för slutförsäljning av produkterna samt inmatningsfel av priser på denna sida.

Leverans
Att köra klimatsmart handlar till stor del om logistik. Felestad New Wave Profile sampackar leveranser som vår samarbetspartner Best klimatkompenserar sin transporterar till 100% via en slinga som täcker hela Skåne.
Allt för att minska antalet transporter och utsläpp.
Information Miljöslinga

Om leveransen sker med Best Miljöslinga och mottagaren inte finns på plats, så det blir en bomkörning och en ny utkörning, debiteras 1,5 fraktkostnad à 150kr.
0,5 kostnad för retur till Best lager.
1,0 kostnad för ny utkörning från Best lager till kunden.

Vid ordervärde över 500:-, fraktfri leverans. Order under 500:- debiteras med en frakt på 150 kr.
Prislista Felestad 2020

Priser & Betalningsvillkor
Nya prislistor med prisjusteringar kommer att gälla fr. o. m. 20-08-01.
Betalningsvillkor: 30 dagar netto. Dröjsmålsränta debiteras med 20%. Faktura från Felestad New Wave Profile kommer via post och det är därför viktigt att alla uppgifter är noga ifyllda. 

Reklamationer/returrätt
Har en annan än beställd artikel/produkt levererats eller om produkten är skadad eller på annat sätt felaktig kan köpet reklameras till oss med angivande av felaktighet. Felaktig vara ska returneras till Felestad New Wave Profile via den returfraktsedel som du får vid reklamation. Retur får inte ske mot postförskott utan först sedan reklamation gjorts till Felestad enligt ovan.

Vänligen bipacka tidigare erhållen följesedel samt nedan retursedel för snabb hantering och kreditering.
Ladda ner retursedel här

De artiklar som är så kallade beställningsvaror (t ex all textil, väskor m.m.) kan ej returneras då de är förädlade med logotyper m.m.