Butiken:
MKB Fastighets AB har ett brett sortiment med profilartiklar, arbetskläder, kontorsvaror och gåvor.

Kunduppgifter och köp:
Första gången du handlar i butiken börjar du med att lägga till de artiklar ni önskar. 
När det är klart går du vidare till kassan. Klicka sedan på knappen "registrera" och fyll i alla kunduppgifter, ange även ditt fyrsiffriga kundnummer här (om ni har ett sådant). Gå sedan vidare för att bekräfta ditt köp. Då får du, via din e-post, inloggningsuppgifter som du loggar in med i butiken nästa gång. Kunduppgifterna behöver du bara fylla i en gång. 
Efter avslutat köp får du automatiskt en köpbekräftelse och kort därefter kommer en orderbekräftelse från Felestad där du kan se vilka varor som går iväg eller eventuellt är restade. 

Fraktsätt:
Att köra klimatsmart handlar till stor del om logistik. Felestad New Wave Profile sampackar leveranser som vår samarbetspartner Best klimatkompenserar sin transporterar till 100% via en slinga som täcker hela Skåne.
Allt för att minska antalet transporter och utsläpp.
Information Miljöslinga

Om leveransen sker med Best Miljöslinga och mottagaren inte finns på plats kommer Best att ringa. Om man då inte svarar blir det en så kallad bomkörning. I sådana fall blir det en ny utkörning och då debiteras mottagaren 1,5 fraktkostnad à 150kr.
0,5 kostnad för retur till Best lager.
1,0 kostnad för ny utkörning från Best lager till kunden.

Vid beställning av profilkläder eller ej lagerförda profilartiklar blir det en leveranstid på 4-6 arbetsdagar då dessa artiklar inte ligger på vårt lager, utan beställs efterhand och monteras därefter med MKB transfer.

Vid ordervärde över 500:- exkl. moms, fraktfri leverans. Order under 500:- exkl. moms debiteras med en frakt på 150 kr.

Prislista Felestad 2020

Betalning:
Faktura från Felestad New Wave Profile kommer alltid digitalt till er fakturaavdelning.
Det är därför viktigt att alla uppgifter är noga ifyllda.

Reklamation:
Felestad New Wave Profile har i avtal med MKB uppdrag att hantera deras webbshop och åt MKB leverera de av MKB bestämda, beställda, logotypförädlade och köpta artiklar till deras, av MKB godkända, webbshopskunder. Detta innebär bl a att beställningar i webbshoppen inte regleras enlig konsumentköplagen med ånger- och returrätt på ej defekta varor.

Har en annan än beställd artikel/produkt levererats eller om produkten är skadad eller på annat sätt felaktig kan köpet reklameras till oss med angivande av felaktighet. Felaktig vara ska returneras till Felestad New Wave Profile via den returfraktsedel som du får vid reklamation. Retur får inte ske mot postförskott utan först sedan reklamation gjorts till Felestad enligt ovan.
Ladda ner retursedel här

Vänligen bipacka tidigare erhållen följesedel för snabb hantering och kreditering.

De artiklar som är så kallade beställningsvaror (t ex all textil, väskor m.m.) kan ej returneras då de är förädlade med logotyper m.m.